Friday, December 18, 2009

Samurai Rebellion (1967) ~ Jôi-uchi: Hairyô tsuma shimatsu

samurai rebellion 1967

Trailer Film:

imdb-link

Dramă – Durata: 121 min.

nota7

Plot Keywords: samurai, onoare, nevastă, familie, clan, katana

これらの映画での問題…:)) Problema la filmele astea-i, că te cam încurci o vreme în numele şi feţele prea asemănătoare, da cu timpu’ te obişnuieşti. Poveste-ai cam simplă: clanurile de samurai aveau prin anii 1700 nişte seniori (baştanii), care dădeau ordine ce şi cum. Fiului unui samurai vasal, ii este trimisă o femeie pentru a o lua de nevastă. După ce aceasta face un copil şi se acomodează în familie, este revendicată…ceea ce stârneşte revoltă în clanul cu pricina. Şi un lucru e cert…nu te fuţi cu onoarea unui samurai.

În prima parte a fost mai telenovelistic, cu cadre în încăperi tradiţionale, cu pereţi din pătraţele şi fără scaune, multă polemică pe seama regulilor samurăieşti…abia aşteptam rebeliunea, după cum spune şi titlul filmului.

Ciudaţi rău samuraii aştia, începând de la reguli, la aspect (kimono, freze, decor) şi cu siguranţă vă spargeţi de râs, ce muzică au la nunti. Filmul e bunicel, cu siguranţă vor mai urma şi altele din această categorie. Eu vă urez ハッピーブラウジング :) ) ..dacă cumva decideţi să-l urmăriţi.

Torrent Name: Bunt – Samurai Rebellion

Download Subtitrare RO: >>Link<<

[Via http://iocreca.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment